Brezplačna dostava za naročila nad 150 € *
Količina:

0


Znesek:

0,00

O podjetju

LEMIT plus d.o.o. - kakovostna alternativa!

Že več kot 22 let številna podjetja in velike trgovske sisteme oskrbujemo s tonerji lastne blagovne znamke LEMIT. Tonerji LEMIT so sinonim za kakovostno alternativo, ki potrošniku zagotavlja kvaliteto po nižji ceni.
Vsa leta pravljamo tudi servisne storitve za tiskalnike in multifunkcijske naprave. Od leta 2016 smo uradni partner korporacije Brother CEE.

  • Z načinom obnove toner kaset, kot ga izvaja naše podjetje, za 80 odstotkov zmanjšamo količino odpadkov, kar bistveno pripomore k razbremenjevanju okolja. Vaša garancija na naš izdelek velja 6 mesecev. Z lastno proizvodnjo in sodobno embalažo prodiramo na trge Evropske unije in na Hrvaško. Alternativ je na stotine, vse od odličnih do zelo slabih. Izbira LEMIT tonerja pomeni kvaliteto, ki pa ni vedno najcenejša. Skupaj z velikimi korporacijami dokazujemo, da je naša alternativa učinkovita, in to ne šele od včeraj, ampak že več kot dve desetletji. To nam uspeva po zaslugi ogromnega truda in razvoja novih in drugačnih tehnologij. V skladu z okoljevarstveno politiko podjetjem nudimo zbiranje in odvoz iztrošenih potrošnih materialov. Naše stranke jih odlagajo v lične zbirne kartone, ki jih dostavimo na željeno lokacijo. Vaše iztrošene kasete in kartuše bodo odslej končale na pravem mestu! 
  • Kakovostno vzdržujemo in servisiramo tiskalnike vseh vrst in proizvajalcev.  Odlikujejo nas hiter odzivni čas in garancija na vgrajene dele. Smo pooblaščen serviser in prodajalec za Brother tiskalnike, tiskalnike nalepk, optične bralnike in ves potrošni material.

Zakaj sodelovati z ekipo Lemit plus?

  • nudimo do 50 odstotkov nižje cene potrošnega materiala za tiskalnike (v primerjavi z originali),
  • brezplačna dostava obnovljenih tonerjev LEMIT,
  • brezplačen odvoz iztrošenih potrošnih materialov za tiskalnike,
  • ker smo hitri in odzivni.


Osnovni podatki

LEMIT plus d.o.o.
Šmarjeta 16a
SI-3272 Rimske Toplice

Davčna št.: SI26545365
Matična št.: 354716000
DDV zavezanci: DA

TRR (IBAN): SI56 1010 0005 5710 975
SWIFT/BIS: BAKOSI2K
Banka: BANK INTESA SANPAOLO D.D.

Direktor: Janez Kustura

Sedež podjetja - Rimske Toplice:
Info: 03 7338 200, 03 7338 203, e-pošta: info@lemit.si  
Faks: 03 7338 211
Računovodstvo: e-pošta: finance@lemit.si