Količina:

0


Znesek:

0,00

eSTUFF, MicroConnect, Sandberg - kabli, napajalniki, polnilci, hubi

Izboljšajte vašo digitalno izkušnjo!
eSTUFF® je danska znamka, ustanovljena leta 2010.
Osredotoča se na visokokakovostne, dobro zasnovane dodatke za pametne telefone, tablice in prenosnike.
Širok prodajni program vključuje kable, polnilce, USB-C razdelilnike in priklopne postaje ter slušalke.
eSTUFF® je certificiran za Apple produkte in je tako primeren tudi za najbolj zahtevne stranke kot so Apple Premium Resellerji. Širok krog strank zavzemajo tudi trgovine s telekomunikacijsko opremo, trgovine z elektroniko za potrošnike, spletni trgovci, ponudniki storitev in integratorji IT.
eSTUFF USB-C in avtopolnilci

eSTUFF USB-C polnilci so pravi junaki moderne tehnologije, saj uporabljajo najnovejšo GaN tehnologijo za izjemno hitro polnjenje vaših pametnih telefonov, tablic in prenosnikov. S tem zagotavljajo, da bodo vaše naprave vedno pripravljene na akcijo, ne glede na to, kako zahtevne naloge imate v načrtu.Naši polnilci so popolnoma združljivi z različnimi napravami in poleg tega varujejo vašo elektroniko pred prekomernim segrevanjem. Tako lahko polnite svoje naprave brez skrbi in z zaupanjem v njihovo varnost.Za tiste, ki se veliko vozijo, so eSTUFF avto polnilci nepogrešljivi spremljevalci na poti. Zasnovani so za prileganje večini avtomobilskih vtičnic in ponujajo več izhodov, kar omogoča istočasno polnjenje več naprav. Tako bodo vaše naprave polne energije, ne glede na to, ali se odpravljate na poslovno potovanje ali družinsko avanturo. Pripravljeni, napolnjeni, akcija!
Docking in HUB rešitve

Povezljivost in moč za profesionalce.
Naša ponudba Docking postaj in Hub razdelilnikov je pripravljena, da izpolni vse vaše potrebe po povezljivosti.
Hybridna priključna postaja Dual Full-HD USB-C vas bo očarala s 85 W električne moči in vrhunsko sliko, kar je popolna kombinacija za zanesljivo napajanje in izjemne vizualne izkušnje.
Za resne profesionalce pa imamo Trojno 4K USB-C hibridno priključno postajo s 130 W električne moči, ki vam omogoča poganjanje treh 4K zaslonov hkrati preko trojnih HDMI in dvojnih DP (DisplayPort) povezav.
Posebej pa izpostavljamo tudi USB-C hub razdelilnik 13-v-1, ki vam ponuja izjemno povezljivost in maksimalno uporabnost po zelo dostopni ceni. Te naprave so kot nalašč za uporabnike, ki želijo enostavno razširiti svoje delovne postaje z enim elegantnim in kompaktnim dodatkom.
Sandberg Powerbank baterije

Sandbergova serija Powerbank baterij ponuja široko paleto modelov, ki zadovoljijo vse vaše potrebe. Za vsakodnevno uporabo so na voljo kompaktni modeli s kapaciteto 1.000 mAh, medtem ko so visokozmogljive različice s kapaciteto 60.000 mAh idealne tudi za najzahtevnejše naprave.
Za tiste, ki obožujejo naravo, so tukaj Solarne Powerbank baterije s kapaciteto do 25.000 mAh in dodatnimi solarnimi paneli, ki vam omogočajo neomejeno polnjenje tudi na prostem. Če ste pripravljeni na vse, so tu še Survivor modeli s hitrim polnjenjem do 100 W, ki zdržijo najintenzivnejšo uporabo.
Naj pa ne pozabimo na linijo "Vse-v-1", ki združuje vse potrebne funkcije – polnjenje prenosnikov, svetilke, radio in brezžično polnjenje – v enem robustnem paketu, pripravljenem za vsako situacijo.
HDMI kabli

Jasnost. Dolžina. Vrhunska zmogljivost.
MicroConnect HDMI adapterji in kabli, ki so zasnovani za izjemno jasno sliko in visoko hitrost. Kotni HDMI adapter omogoča 4K60Hz Ultra HD povezljivost tudi v omejenih prostorih.
Serija USB C-HDMI 2.0 kablov, ki podpira 4K60Hz in hitrost prenosa podatkov 18Gbps. Na voljo so v dolžinah od pol metra do pet metrov, kar omogoča prilagodljivost glede na želje strank in prostorske omejitve.
Za krajše razdalje (do 20 metrov) imamo na voljo HDMI 2.0 kable, medtem ko so za daljše razdalje od 10 do 100 metrov idealni naši Premium Optični HDMI kabli. Ti presegajo običajne omejitve dolžin in ohranjajo vrhunske 4K60Hz in 18Gbps zmogljivost, kar jih naredi idealne za profesionalne postavitve in domače kino sisteme.
USB kabli

Izberite eSTUFF® INFINITE USB C-C in C-A kabli v elegantni beli barvi za zanesljivo povezavo in hitro polnjenje s 60W močjo ter hitrostjo prenosa podatkov 480 Mbps, ki zadostuje kriterijem za ultra hitro polnjenje. Ti kabli so na voljo v različnih dolžinah, od pol metra do treh metrov, in so izdelani iz reciklirane plastike, kar pomeni korak k bolj trajnostnemu svetu.Če potrebujete še več moči in hitrosti, priporočamo naše zmogljivejše USB C-C kabli, kot so Gen2x2, ki omogočajo polnjenje s 100W močjo, prenos podatkov do 20 Gbps ter podporo za 4K60Hz video. Za najzahtevnejše uporabnike pa imamo Premium USB4 Gen3x2 kabel s hitrostjo do 40 Gbps in podporo za 5K60Hz video.Naša široka ponudba kablov združuje visoko kakovost, raznolikost in zavest o okolju, kar vam omogoča, da zadovoljite vse svoje tehnološke potrebe na trajnosten in učinkovit način.
Sandberg računalniške miške

Jasnost. Dolžina. Vrhunska zmogljivost.
Za tiste, ki si želite svobode brezžičnega gibanja, je tu "Wireless Pro" - brezžična miška, ki združuje vrhunsko zmogljivost s popolnim udobjem. Posebna ergonomska oblika miške pomaga pri manjšanju napetosti zapestja, s čimer zagotavlja dolgotrajno udobno uporabo. Če pa prisegate na tradicionalne žične povezave, vam Sandberg ponuja vertikalno in standardno žično miško, ki zagotavljata zanesljivo povezavo in odzivnost. Igralci bodo navdušeni nad "FlexCover 6D Gamer" žično miško, ki je posebej prilagojena za intenzivno igranje, saj vključuje šest gumbov za dodatno kontrolo in natančnost. Vsaka Sandberg miška je izdelana s poudarkom na kakovosti, natančnosti in uporabnikovi izkušnji, saj verjamemo, da je udobje in zmogljivost ključnega pomena pri vsakodnevni uporabi.